Search Close Search
Search Close Search
Page Menu

Banner for Innate Immunity Day 2024 Celebrating Dr. Douglas Golenbock and his distinguished career as a physician scientist and mentor

Innate Immunity Day 2024 | Meeting-at-a-Glance

July 26, 2024 – New Education and Research Building (NERB), N1-1500

UMass Chan Medical School
 

**In-person only event** 

12:30-12:40 p.m. 

Opening remarks 

Kate Fitzgerald, PhD
Vice Chair for Research, Department of Medicine, UMass Chan Medical School 

12:40 to 1:00 p.m. 

20 min 

Luke O’Neill, PhD
Trinity College Dublin 

1:00 to 1:20 p.m.

20 min 

Holger Heine, PhD
Research Center Borstel, Leibniz Lung Center 

1:20 to 1:40 p.m. 

20 min 

Clare Bryant, PhD
University of Cambridge 

1:40 to 2:00 p.m. 

20 min 

Kenneth Rock, MD
UMass Chan Medical School 

2:00 to 2:20 p.m. 

20 min 

Alberto Visintin, PhD
Compass Therapeutics Inc. 

2:20 to 2:40 p.m. 

20 min 

Neal Silverman, PhD
UMass Chan Medical School 

2:40 to 3:20 p.m.

Break (40 min) 

3:20 to 3:40 p.m. 

20 min 

Romana Rashid, PhD
UMass Chan Medical School 

3:40 to 4:00 p.m.

20 min 

Richard Malley, MD
Boston Children’s Hospital 

4:00 to 4:20 p.m. 

20 min 

Philipp Henneke, MD
University of Freiburg 

4:20 to 4:35 p.m. 

15 min video 

Eicke Latz, MD, PhD 

4:35 to 4:55 p.m.

20 min 

Shruti Sharma, MSc, PhD
Tufts University 

4:55 to 5:15 p.m. 

20 min 

Randy Hampton, PhD
University of California, San Diego 

5:15 to 5:25 p.m. 

Closing remarks 

Douglas Golenbock, MD 
Chief, Division of Infectious Diseases and Immunology UMass Chan Medical School 

Back to main description and registration